Raisio Group

Haemme Raision Terveelliset Elintarvikkeet -yksikköön

LEIPURIA

Koeleipurina vastaat Raision tuotteiden laadunvalvontaleivonnasta sekä gluteenittomien uutuustuoteprojektien leivonnasta. Pääset osallistumaan myös muihin leivontaa vaativiin tuotekehitysprojekteihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja hankinnan kanssa. Leivontaprojekteja toteutetaan yhdessä asiakkaiden, alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat tehtävässä tärkeitä.  

Sinulla on leipurin tutkinto tai vastaava koulutus. Odotamme monipuolista, mielellään useamman vuoden kokemusta leivonnasta ja leipomotyöskentelystä, erityisesti gluteenittoman leivonnan parista.  Arvostamme leipomo- ja vilja-alan sekä leipomoteollisuudessa käytettävien raaka-aineiden hyvää tuntemusta. Hallitset myös leivontatuotteisiin liittyvät teolliset valmistusprosessit ja laitteistot. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, rutiinien sietokykyä, sinnikkyyttä ja hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme leivonnan ammattilaiselle itsenäisen ja mielenkiintoisen äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuden.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Päivi Kuusisto, puh. +358 44 781 8925 tiistaina 14.8. klo 14-16 ja torstaina 16.8. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Leipuri”. Hakuaika päättyy 19.8.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.