Raisio Group

Kuluttajapalvelun ja reseptien kehityksen osaaja

 

Etsimme joukkoomme viestinnän ja ruuanlaiton ennakkoluulotonta asiantuntijaa, joka jakaa kuluttajiemme ja muiden raisiolaisten kanssa intohimon hyvään ruokaan. Haluamme entistä enemmän kuunnella, keskustella, sekä osallistua ja vaikuttaa kuluttajiemme elämään mm. jakaen inspiraatiota hyvän ruuan tekemiseen.

Vastaat kuluttajaneuvonnastamme Suomessa puhelimitse, internetin välityksellä ja kirjeitse. Vastaanotat kuluttajien palautteet ja reklamaatiot sekä hoidat jatkotoimenpiteet ja viestinnän sekä kuluttajien että Raision sisäisten tiimien suuntaan. Koordinoit myös kotimarkkinoidemme mm. UK:n kuluttajapalvelua ja tuet erilaisin materiaalein, neuvoin ja koulutuksellisin keinoin heitä.

Tehtävääsi kuuluu myös ruonlaiton ja leivonnan reseptikehitystä kaikille Raision brändeille yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa. Osaat kehittää helppokäyttöisiä ja luovia reseptejä sekä visualisoida ne brändin raamittamalla kiinnostavalla tavalla. Osallistut viikoittain reseptien testaukseen valmistelemalla ja toteuttamalla reseptien testaustilanteet raaka-ainehankinnasta reseptien julkaisuun.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Olet järjestelmällinen ja hyvä organisoimaan sekä aikaansaamaan tuloksia pienen paineen allakin.  Tarvitset tehtävässä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. Kokemus kansainvälisestä yrityksestä on sinulle eduksi.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, reseptikehityksestä ja  ruokaan liittyvästä viestinnästä. Teet työtäsi laajan sisäisen verkoston kanssa mm. tuotanto, tuotekehitys, laadunvalvonta, markkinointi eri maissa ja myyntiedustajat.  Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet taitava verkostoitumaan ja keräämään uusia ideoita ruokaan liittyvistä tapahtumista ja digitaalisesta ruokamaailmasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen inspiroivien ihmisten, brändien ja  tuotteiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Laura Uusitalo p. +358404808123

2.8. klo 9-11 ja 10.8. 9-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”kuluttajapalvelu” 15.8.2018 mennessä.

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Nalle ja Sunnuntai. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2017 konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 307 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liiketulos 38 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 400. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle. www.raisio.com.