Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Oletko sinä Raisio konsernin taloustiimiin etsimämme uusi

KIRJANPITÄJÄ

 

Päätehtäväsi on varmistaa itsenäisesti vastuullasi olevan kirjanpitoaineiston oikeellisuus. Työhösi kuuluvat juoksevan pääkirjanpidon tehtävät, veroilmoitusten laatiminen, viranomaisraportointi, tilinpäätökset sekä IFRS:n mukainen raportointi konsernin kirjanpitoon.  Pääset hoitamaan myös muita kirjanpidon ja taloustiimimme päivittäisiä maksuliikenteen kirjaus- ja selvittelytehtäviä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen koulutusta ja kokemusta kirjanpidosta sekä siihen liittyvästä lainsäädännöstä.  Arvostamme erinomaisia tietojärjestelmätaitoja ja kokemusta SAPin käytöstä.

Odotamme valittavalta henkilöltä kykyä oma-aloitteellisuutta ja tarkkuutta vaativiin työtehtäviin sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tarvitset kirjanpitotyön luonteen vuoksi hyvää paineensietokykyä ja avointa suhtautumista uusiin asioihin. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden asiantuntevassa taloustiimissämme. Meillä on hyvä palkka ja henkilöstöetuudet. Panostamme osaamisen kehittämiseen, joten saat mahdollisuuden kehittää itseäsi kirjanpitäjänä monipuolisen työn kautta.

Työskentelypaikkakuntasi on Raisio.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sirpa Virtanen p.  050 502 4994

17.1. 2020 klo 9-10 tai 20.1.2020 klo 13-14.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.1.2020 mennessä otsikolla ”kirjanpitäjä” sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@raisio.com.