Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Haemme Raision Brands and Marketing -yksikköön

Brand Manageria

kehittämään Raision viljapohjaisten kuluttajabrändien Sunnuntai, Torino, Nordic global, Provena, Nalle, Kalas Puffar ja Guld Korn sekä Raision BtoB-brändin Raisio Oats markkinointia. Vastaat kokonaisvaltaisesti omien brändiesi markkinointiviestinnästä sekä design- ja tuoteasioista. Vastaat brändien markkinointibudjettien tehokkaasta suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta.

Intohimonasi on niin brändien kuin kuluttaja- ja ketjuasiakaskokemusten kehittäminen. Nautit työskentelystä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaidemme kanssa ja olet hyvä johtamaan projekteja. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä Raision muun brändimarkkinointitiimin, kategorioista vastaavan tiimin, digimarkkinoinnin ja myynnin kanssa.

Edellytämme sinulta vahvaa kuluttajabrändien markkinointikokemusta ja kaupallista koulutusta, esim. markkinoinnin KTM. Kokemus päivittäistavarakaupasta on etu. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Toimit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen inspiroivien ihmisten, brändien ja tuotteiden kanssa. Asemapaikkana on Raisio.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Jennifer Krook, puh. 040 545 2414 pe 9.8. klo 14.30-15.30 ja ti 13.8. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.8.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Brand Manager”.