Raisio Group

Etsimme Raisioagroon

ASIAKKUUSVASTAAVAA

Etelä-Pohjanmaalle

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme sekä uusasiakashankinta. Työ edellyttää liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

Odotamme sinulta avointa, myynnillistä ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana nautatiimiämme. Työskentelet kotikonttorilta sekä Kokkolan konttorilta käsin omalla myyntialueellasi. Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ari Vilppola, puh. +358 500 381673 ja Mikko Korhonen, puh. +358 44 7818902.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.9.2018  mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Asiakkuusvastaava”.

Lisätietoja yrityksestä: www.raisioagro.com

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.