Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Haemme Raisio-konsernin Benecol -ainesosan tuotantolaitokselle Raisioon

PROSESSINHOITAJA –HARJOITTELIJAA

tuotantotyöhön 08- 11/2019 väliselle ajalle. Työ on kolmivuorotyötä vuorotiimin jäsenenä. Asemapaikkana on Raisio.

Tehtäväsi käsittää monipuolisia tuotantotehtäviä sisältäen pääasiassa prosessiautomaation valvontaa ja ohjausta, näytteiden ottoa sekä materiaalien käsittelyä.

Arvostamme teknisen alan osaamista ja aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä elintarvike- tai prosessiteollisuudessa. Voimassaoleva työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ovat sinulle eduksi.

Odotamme sinulta valmiutta tehdä keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Perehdytämme sinut työhösi ja odotamme reipasta, vastuuntuntoista ja oppimishaluista asennetta sekä kiinnostusta vaihteleviin tehtäviin. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot auttavat tehtävässä pärjäämisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja innovatiivisessa tuotantolaitoksessamme. Työsi prosessinhoitajana on  monipuolista ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia prosessi- ja elintarviketekniikkaa sekä eri ohjausjärjestelmien käyttöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jari Ekblom, p. 050-5934583, jari.ekblom@raisio.com

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.8.2019 osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Prosessinhoitaja".