Raisio Group

Raisio is an international company specialised in healthy, responsibly produced food and fish feeds. Our well-known brands include, for example, Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino and Benella.

Etsimme Raisio-konsernin kasvipohjaisia tuotteita valmistavaan uuteen tuotantolaitokseemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ 

 

Raision hiilineutraalille tehdasalueelle valmistuva tuotantolaitos tarjoaa mahdollisuuden työskennellä vahvojen brändiemme sekä terveellisen ja vastuullisesti valmistetun ruuan parissa. Pääset mukaan työskentelemään laitteiden asennus- ja käyttöönottovaiheeseen tehdasinvestointimme edetessä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä alan koulutustaustaa.  Tämä voi olla sinun paikkasi, jos olet innostunut valmistamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita sekä haluat oppia ja kehittää omaa työtäsi.

Alla tiivistettynä tarjoamamme monipuoliset työtehtävät tuotantolaitoksessamme, jossa kehitetään ja valmistetaan kasvipohjaisia lisäarvotuotteita. Tehtävät alkavat loppukevään ja alkukesän 2020 aikana. Tuotantolaitos valmistuu Raisioon.

Tuotannon työntekijät:

Hoidat työssäsi prosessin ohjaukseen ja valvontaan, raaka-aineiden ja elintarviketuotteiden käsittelyyn sekä pakkauslinjan hoitoon ja varastointiin liittyviä monipuolisia tehtäviä. Odotamme prosessi- tai elintarviketekniikan koulutusta, kokemusta tietotekniikkaohjatusta tekemisestä ja joustavuutta työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa tehdaspäällikkö Jussi Kosomaa  p. 040 482 1048

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”tuotannon työntekijä” tai ”laborantti”.