Etsimme Raisioagroon Kymenlaakson alueelle vuorotteluvapaan sijaiseksi

Asiakkuusvastaavaa

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme. Työ edellyttää myös liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

Odotamme sinulta avointa ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. 

Toivomme kiinnostusta myynnin tehtäviin sekä arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä. Työskentelykenttäsi on Kymenlaakson alueella ja työskentely tapahtuu Kouvolan toimistolta ja kotikonttorilta käsin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Petri Huttunen, puh. 0500 995752.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.9.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Asiakkuusvastaava".

Lisätietoja yrityksestä: www.raisioagro.com

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.