REHUEDUSTAJA

Raisioagro on maailman johtava toimija pohjoisten olosuhteiden lypsykarjan ruokinnassa. Toiminnan ytimessä on vahva ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut. Raisioagro auttaa asiakkaitaan tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen.

Raisioagro markkinoi ja myy naudan erikoisrehuja Venäjän kansainvälisesti kilpailluilla rehumarkkinoilla. Rehuvientimme toimii läheisessä yhteistyössä paikallisen maahantuojan ja jälleenmyyjän kanssa.  Pääasiallinen markkina-alue on tällä hetkellä Luoteis-Venäjä. Raisioagron toiminta perustuu konsultoivaan tilatyöskentelyyn ja sen keskiössä on lypsylehmien ruokintaosaaminen sekä Suomessa valmistetut brändituotteet.

Oletko myyntihenkinen nautojen ruokintaosaaja?

Haemme vahvistukseksi vientitiimiimme konsultoivaa rehuedustajaa tilatyöskentelyyn Venäjälle.

Päätehtävänäsi on toimia nautojen ruokinnan asiantuntijana ja kehittäjänä venäläisillä asiakastiloilla. Työskentelet osana tiimiä läheisessä yhteistyössä paikallisen jälleenmyyjän edustajan kanssa. Tilakäynnit, ruokintasuunnitelmat, tilaraportit ja tuotantoneuvonta kuuluvat tehtävänkuvaasi. Lisäksi osallistut asiakastilaisuuksien järjestämiseen, koulutus- ja markkinointimateriaalin tuottamiseen sekä jälleenmyyjien koulutuksiin.

Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta käytännön tila-/asiakastyöskentelystä ja maidontuotannosta, kaupallisen tai maatalousalan koulutuksen, sujuvan suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen taidon sekä avoimen ja reippaan asenteen. Venäjän kaupan tuntemuksen, tiedot nurmiviljelystä ja säilörehusta sekä venäjän kielen taidon katsomme eduksi.   

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Korhonen, puh. 044 781 8902 tiistaina 15.8. klo 15-18 ja keskiviikkona 23.8. klo 15-18.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.8.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Rehuedustaja”.