Responsibility

Raision Tutkimussäätiö

Raisio Oyj:n Tutkimussäätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä elintarvikkeiden ja rehujen sekä niiden ainesosien ja tuotantomenetelmien kehittämiseksi. Myös tuoteturvallisuuteen ja elintarvikkeiden kaupallistamiseen liittyvät tutkimukset kuuluvat säätiön toimintapiiriin.

Säätiön asiamiehenä toimii tutkimus- ja kehitysjohtaja, dosentti Ilmo Aronen, puh. 050 511 0081. Tutkimussäätiön toimintaan tai apurahoihin liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä osoitteella tutkimussaatio(at)raisio.com.

Tutkimussäätiö panostaa jatko-opintoihin tähtääviin tutkimuksiin

Apurahoja voidaan myöntää säätiön toimialaan kuuluvaa jatko-opiskelua varten henkilöille, joiden tavoitteena on suorittaa lisensiaatin- tai tohtorintutkinto. Nämä apurahat on tarkoitettu päätoimiseen jatko-opiskeluun. Lisäksi apurahoja voidaan myöntää säätiön toimialaan kuuluvien muiden tutkimusprojektien toteuttamiseen.

Tutkimussäätiön tavoitteena on kehittää toimintaansa yhä enemmän tutkijakoulun suuntaan. Tämä on näkynyt viime vuosien apurahapäätöksissä siten, että käytännössä lähes kaikki apurahat on myönnetty väitöstutkimukseen tähtääviin opintoihin. Viime vuosina apurahoja on jaettu vuosittain noin 200 000 euron arvosta.

Tutkimussäätiön hallitus

Tutkimussäätiön hallitukseen kuuluvat:
Toimitusjohtaja Jarmo Puputti, Raisio Oyj, puheenjohtaja
Professori Aila Vanhatalo, Helsingin yliopisto
Agronomi Erkki Haavisto, Raisio Oyj, hallituksen jäsen
Professori Tapio Salmi, Åbo Akademi
Filosofian tohtori Jussi Manninen, VTT
Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Aino Sivonen, Raisio Oyj