Raisio edistää ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia kasvipohjaisilla ja terveysvaikutteisilla elintarvikkeilla sekä tehokkailla rehuilla. Raision yritysvastuun tärkeimmät teemat ovat kestävä ruokaketju, terveellisempi ruoka sekä työturvallisuus ja -hyvinvointi. Haemme

YRITYSVASTUUN ASIANTUNTIJAA

täydentämään Raisio-konsernin viestintä- ja vastuullisuustiimiä.

Olet yritysvastuun ammattilainen ja hallitset niin ympäristövastuun kuin sosiaalisen ja taloudellisen vastuun asiat. Sinulla on esimerkiksi ympäristötekniikan koulutus ja osaat analysoida yritysvastuuseen liittyvää dataa, kuten ilmastopäästöihin, energiaan tai materiaalitehokkuuteen liittyviä tietoja. Tunnet raaka-aineiden sertifiointikäytäntöjä. Kokemus elintarvikealan yritysvastuutöistä on eduksi.

Keräät ja analysoit tietoa Raision yritysvastuuraportointia varten. Olet Raision yritysvastuun tietojärjestelmän pääkäyttäjä ja vastaat sen hallinnoinnista, kehittämisestä ja liiketoimintojen kouluttamisesta. GRI-raportoinnin tuntemisesta on hyötyä.

Sinulla on myös viestintäosaamista ja olet kiinnostunut verkkoviestinnästä. Tuotat sisältöä suomeksi ja englanniksi verkkosivustoille, sosiaalisen median kanaviin sekä intranetiin. Osallistut myös muihin konserniviestinnän projekteihin.

Tehtävässä edellytetään erinomaista suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Asemapaikkasi on Raisiossa, mutta työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa ja Euroopassa.

Lisätietoa tehtävästä saat viestintä- ja IR-päällikkö Heidi Hirvoselta, puh. 050 567 3060 maanantaina  22.5. klo 13 - 15 tai keskiviikkona 24.5. klo 12 - 14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.5.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Yritysvastuun asiantuntija".