Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön haetaan

Vientipäällikköä

Vastaat ensisijaisesti raaka-ainepohjaisesta viennistä Eurooppaan, Aasiaan ja muihin Euroopan ulkopuolisiin maihin. Kartoitat ja rakennat asiakkaiden tarpeiden mukaiset palvelukokonaisuudet aluekohtaisesti. Hoidat itsenäisesti myyntiprosessia ja vastaat sekä nykyisistä asiakkuuksista että uusasiakashankinnasta. Työskentelet kiinteässä yhteistyössä tuotekehityksen, markkinoinnin, oston ja tuotanto-organisaation kanssa.

Odotamme sinulta energistä, määrätietoista ja tuloshakuista työotetta sekä useamman vuoden kokemusta kansainvälisestä b-to-b kaupankäynnistä. Aiempi kokemus raaka-aineiden ja kuluttajatuotteiden viennistä sekä kuluttajatuotteiden valmistamisesta vientiasiakkaille antavat sinulle hyvät eväät onnistua tehtävässä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja osaat löytää oikeat ratkaisut liiketoiminnan rakentamisen eri vaiheisiin. Olet myös halukas oppimaan lisää raaka-aineista, materiaaleista ja asiakkaiden valmistusmenetelmistä.

Edellytämme kaupallista koulutusta sekä kokemusta kansainvälisen liiketoiminnan ohjaamisesta ja organisoimisesta. Olet taitava neuvottelija ja verkostoituminen on sinulle luontevaa. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Ulkomaisten osto-organisaatioiden tunteminen on selkeä etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Juha Helokoski, 
puh. +358 438244012 seuraavasti: 22.8. klo 9.30-11.00 ja 24.8. klo 9.30-11.00. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.8.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Vientipäällikkö".

Raisio-konserni on innovatiivinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raisio tunnetaan maailmalla kolesterolia tehokkaasti alentavista Benecol-tuotteista sekä eri markkina-alueilla vahvoista brändeistään, joita ovat mm. Elovena, Sunnuntai, Nordic, Fox's ja Juicee Gummee. Suomessa viljelijät ja kotieläintuottajat tuntevat Raision myös uuden ajan maatalouskauppana, Raisioagrona. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi, Iso-Britannia, Ruotsi, Venäjä, Ukraina, Puola, Viro ja Tsekki.