STRATEGINEN OSTAJA

Etsimme Raision hankintaorganisaatioon strategista ostajaa, jonka vastuualueeseen kuuluvat Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikkömme alihankintatuotteet. Jos olet motivoitunut ammattilainen, omaat sopivan kokemuksen, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa myös muuten kuin suomeksi ja jos sinulla on vielä aito kiinnostus kansainvälisen yrityksen hankintatoimeen, silloin tämä tehtävä sopii sinulle.

Strategisena ostajana vastaat paikallisesta ja kansainvälisestä toimittajaverkostostamme ja yhdessä liiketoimintamme kanssa varmistat sen kyvyn tukea liiketoimintaamme laatu-, kustannus- ja vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa.

Tehtävässäsi vastaat laaja-alaisesti vastuualueesi toimittajaverkoston ylläpidosta, uusien toimittajien etsimisestä ja yhteistyöneuvottelujen käymisestä, elintarviketuotteiden uutuustuoteprojektien läpiviemisestä hankinnan osalta, yhteistyösopimusten neuvottelemisesta sekä hankinnan toimintamallien luomisesta ja toimittajayhteistyön kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan ja tuotekehityksen kanssa.

Edellytämme vankkaa kokemusta ja näkemystä teollisuuden hankinta- ja logistiikkatoiminnoista, kansainvälisten sopimuskäytäntöjen tuntemusta sekä soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä tai kaupallista koulutusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta hyviä organisointikykyjä, neuvottelutaitoa ja liiketoimintaymmärrystä sekä aktiivista ja jämäkkää otetta projektien eteenpäin viemisessä. Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä liiketoiminnasta, kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.

Strateginen ostaja raportoi Pohjois-Euroopan Välipalat –yksikön hankintapäällikölle. Työskentelypaikka on yrityksemme pääkonttorilla Raisiossa, mutta tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Kari Hotanen, puh. +358 40 511 3765 maanantaina 23.1. klo 14-15 ja tiistaina 24.1. klo 9-11.

Jos ilmoituksemme herätti kiinnostuksesi ja nautit työskentelystä hyvien työkavereiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi ja kokemustasi, niin lähetä hakemuksesi 29.01.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Ostaja”.