Haemme Raision Välipalat-yksikköön

Digitaalisen kuluttajasuhteen osaajaa/sisällöntuottajaa

Vahvat brändimme Elovena, Benecol, Sunnuntai, Nalle, Provena ja Torino herättävät tunteita ja keskustelua. Brändeistämme tykätään, niitä arvostetaan ja arvostellaankin, koska onnistumme yllättämään kuluttajamme - tavalla tai toisella. Tänä päivänä nämä kohtaamiset tapahtuvat yhä enemmän omissa kanavissamme ja erityisesti verkossa.

Etsimme joukkoomme ennakkoluulotonta digitaalisen viestinnän osaajaa, jonka tehtävänä on brändiemme ja kuluttajien välisten suhteiden vahvistaminen erilaisten kanavien kautta. Haluamme entistä enemmän kuunnella, keskustella sekä osallistua ja vaikuttaa kuluttajiemme elämään. Haluamme parantaa palvelutasoamme, reagoida herättämiimme tunteisiin sekä proaktiivisesti herättää keskustelua meille ja kuluttajillemme tärkeistä asioista. Suurin osa dialogista käydään verkossa, mutta osa kuluttajistamme kontaktoi meitä myös soittamalla ja sähköpostitse – otathan suvereenisti haltuun kuluttajamme kaikissa kanavissa.

Tarvitsemme henkilön, jonka kommunikaatio perustuu älykkääseen, nopeaan ja lämpimään verbaaliseen kykyyn. Tehtäväsi on brändistrategioidemme mukaisesti luoda sisältöä ja ajankohtaisia puheenaiheita, olla proaktiivinen ja joskus haastaakin. Yhdessä tiimimme markkinointipäälliköiden kanssa suunnittelet ja teemoitat aihealueet, joista keskustelua herätämme. Visualistien kanssa luot hurmaavaa sisältöä kanaviimme. Osaat myös itsenäisesti analysoida saavutettuja tuloksia.

Edellytämme monipuolista kokemusta sisällöntuotannosta ja sen levittämisestä, nykyaikaisten kanavien hyödyntämisestä markkinoinnissa ja viestinnässä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esimerkiksi medianomi). Arvostamme kykyä tuottaa myös kuva- ja videosisältöä digitaalisiin kanaviin. Kokemus kansainvälisestä yrityksestä on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen pääkonttorissamme Raisiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen (050 572 3817 / mika.kukkurainen(at)raisio.com) maanantaina 21.11. klo 9 - 11.30. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.11.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Sisällöntuottaja”. Liitä hakemukseesi myös linkit haluamiisi some-profiileihisi ja mahdollisiin blogeihisi.