Etsimme Raision hankintaorganisaatioon

SENIOR / STRATEGISTA OSTAJAA

jonka vastuualueeseen kuuluvat trading- ja välityskauppatuotteiden hankintatoimi ja sen kehittäminen. Mikäli omaat hyvän kokemuksen, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa myös muutenkin kuin suomeksi ja sinulla on aito kiinnostus kansainvälisen yrityksen hankintatoimeen, silloin tämä tehtävä on sinulle.

Vastaat toimittajaverkostostamme ja yhdessä liiketoimintamme sekä muiden sidosryhmien kanssa varmistat niiden kyvyn tukea laatu-, kustannus- ja vastuullisuustavoitteidemme saavuttamisessa.

Tehtävässäsi vastaat laaja-alaisesti vastuualueesi toimittajaverkoston ylläpidosta, uusien toimittajien etsimisestä ja yhteistyöneuvottelujen käymisestä, uutuustuoteprojektien läpiviemisestä hankinnan osalta, yhteistyösopimusten neuvottelemisesta sekä hankinnan toimintamallien luomisesta ja toimittajayhteistyön kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotehallinnan sekä tuotekehityksen kanssa.

Edellytämme vankkaa kokemusta ja näkemystä teollisuuden hankinta- ja logistiikkatoiminnoista, sopimuskäytäntöjen tuntemusta sekä soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä tai kaupallista koulutusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta hyvää organisointikykyä, neuvottelutaitoa ja liiketoimintaymmärrystä sekä aktiivista ja jämäkkää otetta projektien eteenpäin viemisessä. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä liiketoiminnasta. Työskentelet itsenäisesti ja järjestelmällisesti sekä kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.

Strateginen ostaja raportoi Raisioagro–yksikön hankintapäällikölle. Toimipisteesi on yrityksemme pääkonttorilla Raisiossa, mutta tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy, Headhunter Harri Knaapi, puh. +358 45 869 8228 ja lisäksi hankintapäällikkö Mikko Sillander (torstaina 11.5. ja tiistaina 16.5. klo 13-15), puh. +358 50 482 1579.

Jos ilmoituksemme herätti kiinnostusta ja nautit työskentelystä hyvien työkavereiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi ja kokemustasi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.5.2017 mennessä https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/strateginen-ostaja/