Etsimme Raision Välipalat–yksikköön Lounais-Suomen alueelle

MYYNTIEDUSTAJAA

Myyntiedustajana tehtävänäsi on myydä Raision tuotteita sekä luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueesi vähittäiskaupoissa. Työsi on kenttämyyntityötä, olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista ja kehittämistä sekä uusasiakashankintaa. Vastaat tehtävässäsi itsenäisesti asiakastarpeisiin pohjautuvan myyntiprosessin hoitamisesta. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Odotamme sinulta avointa ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytavaltasi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Toivomme kokemusta vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä sekä arvos­tamme kaupallista koulutusta. Kokemus tuoteryhmäratkaisujen toteuttamisesta on myös eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen ja tuloshakuinen asenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä. Liikkuvan työn vuoksi ajokortti on välttämätön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäpäällikkö Antti Hyttinen, puh. 044 782 1370, perjantaisin 24.3. ja 31.3. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.4.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Myyntiedustaja”.