Raisio-konserni etsii kasvavan globaalin markkinointitiiminsä vahvistukseksi 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

täydentämään Benecol-brändin HCPM (terveydenhuollon ammattilaismarkkinointi) -tiimiämme. Tavoitteesi on varmistaa viestimme läpivieminen terveydenhuollon ammattilaisille, jotka näin pystyvät tukemaan potilasta entistä tehokkaammin kolesterolin alentamisessa. Vastaat kaupallisten markkinointisuunnitelmien rakentamisesta ammattilaisten suuntaan ja työskentelet läheisessä yhteistyössä sekä kuluttajamarkkinointitiimimme että paikallisten maatiimiemme kanssa varmistaaksesi strategian menestyksekkään jalkautuksen myös lokaalisti.  

Odotamme sinulta näyttöä kansainvälisestä HCP-markkinoinnista, esimerkiksi lääketeollisuudesta. Hallitset myös ravitsemustieteen perusteet ja ymmärrät ravitsemuksen merkityksen sydänterveyden tukena. Osaat hyödyntää laajasti erilaisia markkinointikanavia tavoittaaksesi sekä terveydenhuollon ammattilaiset että potilaat oikeilla viesteillä oikea-aikaisesti. Toimit luontevasti myös kansainvälisessä järjestöyhteistyössä. Olet kaupallisesti orientoitunut ja pystyt johtamaan tekemistä kaupallisten mittareiden kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä verkostoitumis-, esiintymis- ja projektinhallintataitoja. Edellytämme valmiutta matkustaa globaalisti.

Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan sekä monipuolisen tehtävän dynaamisessa organisaatiossamme kilpailukykyisine etuineen. Asemapaikkana on Raisio ja työkielemme on englanti. 

Lisätietoa tehtävästä saat Innovation & Marketing Director Hanna Tähkäaholta, puh. 050 413 6599 maanantaina 8.5. klo 15-17 tai maanantaina 15.5. klo 9-11.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.5. mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla  ”Marketing Manager”.