LAATUPÄÄLLIKKÖ

Raision Välipalat-yksikköön

Laatupäällikkönä pääset vastaamaan toimintojemme ja tuotteidemme turvallisuudesta ja laadusta. Prosessien kehittäminen liiketoimintojen kanssa, sertifioidun toimintajärjestelmän ylläpito, sisäiset ja ulkoiset auditoinnit sekä toimittaja-auditoinnit ovat sinulle tuttuja. Työsi on tiivistä yhteistyötä ja kehittämistä henkilöstön, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä elintarvikealalla. Nautit, kun saat viedä asioida eteenpäin ja hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varmistat, että kaikki sujuu sovitusti. Toimintatapasi on järjestelmällinen ja analyyttinen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän kilpailukykyisine etuineen kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksen menestykseen.

Lisätietoja antaa tuotekehitysjohtaja Aino Sivonen, puh. 040 147 6333 tiistaina 8.8. klo 13-15 ja maanantaina 14.8. klo 9-11, tai sähköpostilla aino.sivonen(at)raisio.com.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.8.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Laatupäällikkö”.