Etsimme Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

kasvamaan kunnossapitopäällikön tehtäviin

Tärkein tehtäväsi tulee olemaan Raision myllyjen ja pastatehtaan kunnossapito- ja ennakkohuoltotoimintojen päivittäinen johtaminen ja kehittäminen. Lisäksi vastaat kunnossapidon ulkoistettujen palveluiden toimivuudesta sekä viranomaisyhteistyöstä vastuualueesi osalta. Tavoitteena on varmistaa tehtaiden käytettävyys kaikissa tilanteissa sekä kehittää tuotantotekniikkaa ja toimintatapoja yhteistyössä tuotannon esimiesten ja henkilöstön kanssa.   

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja kiinnostusta kunnossapidon tai tuotannon esimiestehtävistä. Työtapasi on analyyttinen ja sinulla on monipuolista teknistä osaamista. Viestit sujuvasti myös englanniksi. Edellytämme teknistä koulutusta (insinööri tai DI).

Arvostamme sähkö- ja automaatio-osaamista, hyviä suunnittelu- ja organisointitaitoja, jämäkkyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Kokemus elintarvike- tai prosessiteollisuudesta on eduksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Vesa Arjanmaa seuraavina aikoina: 
ke  27.1. klo 10-12 ja ma 1.2. klo 13-15. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 3.2.2016 osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Kunnossapitoinsinööri".