Raisio-konsernin Benecol-liiketoimintayksikkö etsii globaalin markkinointitiiminsä vahvistukseksi 

Kokenutta markkinointiosaajaa

vastaamaan Benecol-brändin kuluttajalähtöisestä innovaatiokehityksestä. On kyseessä sitten brändiä vahvistava uusi tuote, palvelukonsepti tai toimintamalli, osaat konseptoida ja myydä sen käytännönläheisesti paikallisten markkinointitiimiemme kaupallistettavaksi. Olet siis visionäärinen propellipää, mutta toisaalta myös prosesseja kunnioittava implementoija, jota vie eteenpäin kaupallisten tavoitteiden saavuttaminen.  

Odotamme sinulta vahvaa näyttöä FMCG-markkinoinnista ja brändinrakennuksesta. Kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja heidän odotustensa ylittäminen on intohimosi. Sinulla on hyvät esiintymis- ja projektinhallintataidot sekä halu ja kyky johtaa kansainvälistä, poikkifunktionaalista projektitiimiä. Kokemus päämarkkinoidemme (UK, Puola, Suomi, Irlanti ja Belgia) vähittäiskauppakentästä auttaa sinua menestymään roolissasi.

Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan sekä monipuolisen tehtävän dynaamisessa organisaatiossamme kilpailukykyisine etuineen. Asemapaikkana on Raisio. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja työkieli on englanti.

Lisätietoa Innovation Manager -positiosta saat Innovation & Marketing Director Hanna Tähkäaholta, puh. 050 413 6599 keskiviikkona 30.3. klo 15-17 ja maanantaina 4.4 klo 9-11.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.4. mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Innovation Manager".