Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön haetaan

Kehityspäällikköä

Tuotekehitysprojektien vetäjänä vastaat Benecol-tuotesovellusten kehittämisestä ja asiakastuen antamisesta Benecol-lisensointipartnereille.  Hyvät projektinjohtamis-, verkostoitumis- ja kommunikointitaidot ovat menestymisen edellytyksiä, sillä työskentelet kiinteässä yhteistyössä markkinoinnin, oston, tuotanto-organisaation, alihankkijoiden sekä laite- ja raaka-ainetoimittajien kanssa. Olet tottunut seuraamaan elintarviketeknologioihin liittyvää toimintaa, kirjallisuutta ja patentteja sekä pitämään yhteyttä myös elintarvikealan tutkimuslaitoksiin ja viranomaisiin.

Edellytämme luonnontieteellistä tai teknistä korkeakoulututkintoa ja hyvää osaamista elintarvikeprosesseista sekä siihen liittyvästä teknologiasta. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön edellytys. Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä teollisuudessa ja kansainvälisissä projekteissa. Kokemus margariini- ja jogurttikategorioista on sinulle eduksi. 

Odotamme sinulta innovatiivista, joustavaa ja aikaansaavaa työskentelytyyliä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.8.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Kehityspäällikkö".