Avoin työpaikka: Viestinnän asiantuntija

Raisio hakee viestinnän asiantuntijaa toteuttamaan ja kehittämään Raisio-konsernin verkko- ja vastuullisuusviestintää sekä osallistumaan pörssiyhtiön muihin viestinnän tehtäviin.

Vastuullasi on Raisio-konsernin verkkoläsnäolo ja siihen liittyvä sisällöntuotanto teksteistä videoihin. Suunnittelet ja toteutat konsernin ja osittain liiketoimintojenkin verkkoviestintää ja sosiaalista mediaa. Tehtävänäsi on konsernin vastuullisuusviestinnän toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä liiketoimintojen kanssa sekä osana Raision verkkovuosikertomusta julkaistavan yritysvastuuraportin tuottaminen ja kehittäminen. Hoidat myös Raision mediaseurantaa ja osallistut mediayhteistyöhön.

Edellytämme usean vuoden kokemusta itsenäisistä ja vastuullisista viestinnän tehtävistä, vahvaa verkkoviestinnän osaamista, kykyä pitää sovitut aikataulut ja hoitaa useita yhtäaikaisia projekteja. Tarvitset työssäsi erinomaista suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään sopivia koulutuksia ovat mm. medianomi, KTM tai tradenomi.

Tarjoamme viestinnän ammattilaiselle monipuolisen ja itsenäisen työn kasvavassa, kansainvälisessä ja menestyvässä pörssiyhtiössä, jolle innovaatiot sekä vastuullinen ja kestävän kehityksen mukainen toiminta on tärkeää. Työ tarjoaa innostavan ilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää Raision verkkoviestintää. Työpaikka on konsernin pääkonttorissa Raisiossa.

Lähetä hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus viimeistään 8.12.2014 sähköpostitse osoitteella rekrytointi@raisio.com. Otsikoi sähköpostisi "Viestinnän asiantuntija".

Lisätietoja tehtävästä antaa Raision viestintä- ja IR-päällikkö Heidi Hirvonen, p. 050 567 3060, heidi.hirvonen@raisio.com

Raisio Oyj on kansainvälinen, kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminta on jaettu kahteen yksikköön: Brändeihin ja Raisioagroon. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä, Ukraina ja Puola. Raision osakkeet noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 558 miljoonaa euroa ja liiketulos 39 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 900 henkilöä. Raision tunnettuja brändejä ovat mm. Benecol, Elovena ja Benemilk.

Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.raisio.com