Haemme Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön

Ostoharjoittelijaa/kesälomasijaista

Opintoihin liittyvä harjoittelujakso kevään 2016 aikana, jonka jälkeen mahdollisesti kesälomasijaisuus kesä-elokuussa 2016.

Työpaikkasi tulee olemaan Välipalayksikön osto-osastolla. Tulet saamaan hyvää kokemusta ostosta yleensä sekä erityisesti pakkausmateriaalien ja raaka-aineiden hankinnasta sekä alihankinnasta.

Ostajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, tuotekehityksen, tuotannon, talousosaston ja tietysti toimittajien kanssa.  

Seuraat toimittajan onnistumista ja puutut poikkeamiin, seuraat materiaalien varastosaldoja, teet ostotilauksia ja ennusteyhteenvetoja toimittajille ja laadit sovittuja raportteja toiminnastamme.  

Toimittajiamme on sekä kotimaassa että ulkomailla, joten sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys, muu kielitaito luetaan eduksesi.

Arvostamme reipasta ja iloista otetta, kykyä hallita kokonaisuuksia, nopeaa reagointikykyä muuttuvissa olosuhteissa, mutta myös tarkkuutta asioiden hoidossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Johanna Asikainen, puh. 044 782 1361. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 29.2.2016 mennessä osoitteella johanna.asikainen(at)raisio.com.