Etsimme Raisioon Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön

OSTAJAA

Tehtävässäsi vastaat raaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden hintaneuvotteluista, ostojen suunnittelusta sekä ostotilausten käsittelystä tuotannon tarpeisiin perustuen. Huolehdit varastotasojen valvomisesta vastuualueellesi kuuluvien tuotteiden osalta. Vastaat myös vastuualueellesi kuuluvien tuotteiden tuonti- ja vientilogistiikkaan liittyvien sopimusten hallinnasta.

Lisäksi osallistut toimittajien seurantaan, toimittajaverkoston ylläpitoon ja ostotoiminnan kehittämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon, myynnin ja markkinoinnin, tuotehallinnan ja tuotekehityksen kanssa.

Edellytämme vankkaa kokemusta teollisuuden osto- ja logistiikkatoiminnoista, kansainvälisten sopimuskäytäntöjen tuntemusta sekä teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa.

Odotamme valittavalta henkilöltä kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, analyyttistä, aktiivista ja järjestelmällistä työskentelyotetta, kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi. SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osto- ja logistiikkapäällikkö Johanna Asikainen, puh. +358 44 782 1361 seuraavina aikoina:

  • 9.3.2016 klo 13.00-14.30 ja
  • 11.3.2016 klo 13.30-15.00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.3.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Ostaja".