Etsimme Raisio-konserniin Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön

Myyntiedustajaa 

Tehtävänäsi on myydä Raision tuotteita sekä luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueesi vähittäiskaupoissa. Työsi on kenttämyyntityötä, olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista ja kehittämistä sekä uusasiakashankintaa. Vastaat tehtävässäsi itsenäisesti asiakastarpeisiin pohjautuvan myyntiprosessin hoitamisesta. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Odotamme sinulta avointa ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytavaltasi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Toivomme kokemusta vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä sekä arvos¬tamme kaupallista koulutusta. Kokemus tuoteryhmäratkaisujen toteuttamisesta on myös eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen ja tuloshakuinen asenne. 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä. Työskentelykenttäsi on pääkaupunkiseutu ja Uusimaa. Liikkuvan työn vuoksi ajokortti on välttämätön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.4. ja 6.5. klo 13-15 kenttäpäällikkö Joonas Nevala, puh. 0400 523 311.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.5.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Myyntiedustaja".