Haemme Raisio-konserniin

BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtäviisi kuuluu Raisioagro-liiketoiminnan johdon ja kaupallisen organisaation päivittäinen tukeminen ja ohjaaminen talousasioissa. Olet liiketoiminnan johtoryhmän jäsen ja raportoit talousjohtajalle. Työskentelypaikkakuntasi on Raisio.

Vastuualueeseesi kuuluvat muun muassa:

  • Taloudellinen raportointi ja ennustaminen
  • Hinnoittelulaskelmat
  • Tehokkuus- ja kannattavuusajattelun edistäminen organisaatiossa
  • Syventävien taloudellisten analyysien tekeminen
  • Konserni- ja yksikkötason kehityshankkeisiin osallistuminen

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää KTM-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä kokemusta samantyyppisistä tehtävistä. Hyvät MS Office -taidot, SAP-käyttökokemus sekä erilaisten raportointijärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme valittavalta henkilöltä aloitteellista, analyyttistä ja jämäkkää työskentelyotetta, rohkeutta haastaa vallitsevat oletukset ja toimintatavat sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet kiinnostunut yksityiskohdista ja kykenet muodostamaan niistä selkeitä kokonaisuuksia. Haluat kasvaa tehtävien kautta ja edetä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Perttu Eerola, puh. 050 65 375 torstaina 2.3. klo 12-14 sekä torstaina 9.3. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.3.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Business Controller”.