Raisio-konserni etsii kasvavan globaalin markkinointitiiminsä vahvistukseksi

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Benecol-brändin kuluttajalähtöisestä innovaatiokehityksestä. Tavoitteesi on varmistaa, että Benecolin kuluttajatuotevalikoima ja –pipeline on kilpailukykyinen nyt ja tulevaisuudessa. Olet avainroolissa varmistamassa, että kuluttaja-insightit jalostuvat johtamasi kansainvälisen, poikkifunktionaalisen projektitiimin käsissä menestyviksi tuotteiksi. On kyseessä sitten brändiä vahvistava uusi tuote, palvelukonsepti tai toimintamalli, osaat konseptoida ja myydä sen käytännönläheisesti paikallisten maatiimiemme kaupallistettavaksi.

Odotamme sinulta näyttöä kansainvälisestä FMCG-markkinoinnista ja tuloksekkaasta projektijohtamisesta. Kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja heidän odotustensa ylittäminen on lähellä sydäntäsi ja sinua vie eteenpäin kaupallisten tavoitteiden saavuttaminen. Luonnollisesti myös terveellinen ja hyvä ruoka on intohimosi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esiintymis- ja verkostoitumistaitoja. Kokemus päämarkkinoidemme kuluttajasta ja vähittäiskauppakentästä auttaa sinua menestymään roolissasi. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista, lähinnä Euroopassa.

Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan sekä monipuolisen tehtävän dynaamisessa organisaatiossamme kilpailukykyisine etuineen. Asemapaikkana on Raisio ja työkielemme on englanti. 

Lisätietoa tehtävistä saat Innovation & Marketing Director Hanna Tähkäaholta, puh. 050 413 6599 maanantaina 8.5. klo 15-17 tai maanantaina 15.5. klo 9-11.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.5. mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Product Manager".