Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikköön haetaan

Tuotekehitysspesialistia

Työsi on tuotekehitykseen liittyvää projektityöskentelyä. Osallistut uusien tuotteiden suunnitteluun kiinteässä yhteistyössä markkinoinnin, oston, myynnin ja tuotannon kanssa. Vastaat myös nykyisten kuluttajille suunnattujen tuotteiden parantamisesta mm. laadun ja maun osalta.  Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ovat tehtävässä tärkeitä, sillä toimit asiantuntijana asiakkaisiin, alihankkijoihin ja muihin sidosryhmiin päin.

Edellytämme soveltuvaa elintarvikealan yliopistotutkintoa (esim. elintarvikekehitys, elintarvikekemia) sekä kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä teollisuudessa ja kansainvälisissä projekteissa. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön edellytys työssä menestymiseksi. Kokemus margariini- ja jogurttikategorioista on sinulle eduksi.  

Odotamme sinulta idearikasta, joustavaa ja aikaansaavaa työskentelytyyliä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet tottunut seuraamaan alan trendejä, tutkimuksia ja kirjallisuutta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.8.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Tuotekehitysspesialisti".