Haemme Raision Välipalat –yksikköön ennakkoluulotonta ja idearikasta tuotekehityksen osaajaa vahvistukseksi tiimiimme. Oletko sinä etsimämme

TUOTEKEHITTÄJÄ

Raision vahvat brändit kuten Elovena, Benecol, Sunnuntai, Nalle ja Provena muodostavat liiketoimintamme kivijalan. Osana tuotekehitystiimiä pääset vaikuttamaan näiden brändien kasvuun ja uudistumiseen. Vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta tuotekehityksen osalta sekä nykyisten kuluttajille suunnattujen tuotteiden tuotehuollosta. Työsi on tiivistä yhteistyötä markkinoinnin ja hankinnan kanssa. Hyvät vuorovaikutus‐ ja verkostoitumistaidot ovat tehtävässä tärkeitä, sillä projektit toteutetaan yhteistyössä asiakkaiden, alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. elintarviketeknologia, elintarvikekehitys, elintarvikekemia) sekä kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä teollisuudessa ja kansainvälisissä projekteissa. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön edellytys työssä menestymiseksi. Tehtävässä tarvitaan myös matkustusvalmiutta.

Arvostamme kasvipohjaisten raaka‐aineiden hyvää tuntemusta sekä kokemusta välipalakategorioista. Monipuolinen tuotekehitysosaaminen on eduksi.

Odotamme sinulta innovatiivista, joustavaa ja aikaansaavaa työskentelytyyliä sekä hyviä yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen projektihallintaan ja projektikokonaisuuksien läpivientiin. Olet lisäksi tottunut seuraamaan alan trendejä, tutkimuksia ja kirjallisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Otto Kaukonen, puh. 044 782 1292 ma 5.6. klo 12-14 ja ke 7.6. klo 9-11, tai sähköpostilla otto.kaukonen(at)raisio.com.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.6.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Tuotekehittäjä”.