Etsimme Raision hankintaorganisaation vahvistukseksi

OSTAJAA

Vastaat itsenäisesti tiettyjen raaka-aineiden ja alihankittavien tuotteiden hankintojen suunnittelusta ja hankintatilausten käsittelystä. Yhdessä liiketoimintojemme, Raision hankintatoimen sekä muiden sidosryhmien kanssa varmistat toimittajiemme kyvyn tukea laatu-, kustannus- ja vastuullisuustavoitteidemme saavuttamisessa. Osallistut myös uusien tuotteiden kehitysprojekteihin.

Olet toimintatavoiltasi aloitteellinen, järjestelmällinen ja analyyttinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Hallitset hyvin MS Office –työkalut. SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen katsomme eduksi.  

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta hankintatoimen ja materiaalihallinnan tehtävistä, mutta myös myynnin, operaatioiden ja tuotekehityksen parissa hankittu kokemus on hyvä tausta tähän tehtävään. Arvostamme teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus ja motivaatio kehittyä hankinnan osaajana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Mari Siviranta, puh. 040 587 7932 perjantaisin 1.9. ja 8.9. klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Ostaja” 11.9.2017 klo 16.00 mennessä.