Raision Benecol-yksikkö hakee

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

tukemaan Benecolin globaalia markkinointitiimiä.
Tehtäviisi kuuluu brändinkehitysprojekteissa avustaminen. Koordinoit mm. kuluttajatutkimuksia eri markkinoilla ja jalostat tutkimuksista sekä muista lähteistä kerättävää dataa markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Osallistut myös kuluttajamarkkinointimateriaalin kehittämiseen ja tuotekehitysprojektien läpivientiin.

Olet kaupallisesti suuntautunut ja sinulla on mahdollisesti muutaman vuoden kokemus päivittäistavarakaupasta ja kuluttajamarkkinoinnista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista tutkintoa (tradenomi tai KTM), analyyttistä otetta, hyviä esiintymis- ja projektinhallintataitoja sekä halua ja kykyä toimia osana kansainvälistä, poikkifunktionaalista tiimiä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja työkieli on englanti.

Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan sekä monipuolisen tehtävän dynaamisessa organisaatiossamme kilpailukykyisine etuineen. Asemapaikkana on Raisio. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Hanna Tähkäaho, puh. 050 413 6599, pe 13.3. klo 14–16, ma 16.3. klo 9–11 ja ma 23.3. klo 10–12.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 29.3.2015 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Markkinointikoordinaattori".

Benecol® is one of the most successful Finnish food brands globally and Benecol products are sold in 30 countries on 5 continents. Our key market areas are UK, Poland, Finland, Ireland, Belgium and Hong Kong. Additionally, Raisio licenses the Benecol brand and the cholesterol lowering ingredient to food companies across the globe.