Etsimme markkinoinnin traineeta Raisioagroon

Pääset osallistumaan myynti- ja markkinointimateriaalien tuottamiseen Raisioagron asiakkaille eli viljelijöille ja lypsykarjatilallisille. Työsi pääpaino on digitaalisessa viestinnässä (sähköiset uutiskirjeet, verkkosivut, tekstiviestit, videot ym.), mutta teet markkinointimateriaalia myös printtimediaan. Olet mukana ideoimassa ja järjestämässä erilaisia asiakastapahtumia.

Odotamme sinulta avointa ja reipasta työotetta. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hallitset sosiaalisen median työkalut sujuvasti. Katsomme eduksi Adoben ohjelmistojen osaamisen sekä sujuvan ruotsinkielen taidon. Perehdytämme tehtävään, joten tärkeintä on hyvä motivaatio ja markkinointihenkinen avoin asenne. 

Tehtävään sopivia koulutuksia ovat mm. medianomi tai tradenomi. Työpaikka on Raisio-konsernin pääkonttorissa Raisiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Marjo Keskikastari puh. 040 772 8828, tavoitettavissa parhaiten ke 16.3. klo 15-18 ja pe 18.3. klo 14-18.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.3.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Markkinoinnin trainee".

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.