Haemme Raisio-konsernin taloushallinnon palvelukeskukseen

Harjoittelijaa/kesälomasijaista reskontranhoitajan tehtävään

Sijaisuuteen sisältyy opintoihin liittyvä harjoittelujakso kevään/kesän 2017 aikana. Tehtävä jatkuu mahdollisesti syksyllä 2017.

Reskontranhoitajan työ sisältää myynti- ja ostoreskontran hoitoa. Vastaat koti- ja ulkomaisten ostolaskujen kierrätyksestä ja kirjaamisesta. Hallitset kirjanpitoon ja arvonlisäverotukseen liittyvän lainsäädännön perusteet ja teet mielelläsi kirjanpidon valmistelevia tehtäviä. Reskontranhoitaja huolehtii myös yrityksen myyntireskontrasta sekä luotonvalvonnasta.
 
Edellytämme kaupallista koulutusta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Hallitset myös MS Office-ohjelmat ja erityisesti Excelin. Muu kielitaito ja SAP-osaaminen luetaan eduksesi.  

Toimintatavaltasi olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Hoidat omat tehtäväsi tarkalla ja vastuullisella työotteella. Osaat sekä antaa että kysyä neuvoa ja omaat asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on paineensietokykyä työn ollessa syklistä ja aikataulutettua. Kykenet tarpeen tullen joustamaan niin työtehtäviesi kuin työaikojesikin osalta. 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 23.4.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Reskontraharjoittelija”.