Haemme Raisio-konserniin

BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtäviisi kuuluvat Pohjois-Euroopan Välipalat -liiketoiminnan johdon ja kaupallisen organisaation päivittäinen tukeminen ja ohjaaminen talousasioissa. Olet liiketoiminnan johtoryhmän jäsen ja raportoit liiketoimintajohtajalle. Työskentelypaikkakuntasi on Raisio.

Vastuualueeseesi kuuluvat muun muassa:

  • Taloudellinen raportointi
  • Ennustaminen
  • Tehokkuus- ja kannattavuusajattelun edistäminen organisaatiossa
  • Syventävien taloudellisten analyysien ja aloitteiden tekeminen
  • Valuutta- ja hintariskien arviointi ja suojaaminen yhteistyössä konsernin rahoitusosaston kanssa
  • Konserni- ja yksikkötason kehityshankkeisiin osallistuminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää KTM-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta samantyyppisistä tehtävistä, mielellään kuluttajatuotteiden parista. Erinomaiset MS Office -taidot, SAP-käyttökokemus sekä erilaisten raportointijärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme valittavalta henkilöltä aloitteellista, analyyttistä ja jämäkkää työskentelyotetta, rohkeutta haastaa vallitsevat oletukset ja toimintatavat sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet kiinnostunut yksityiskohdista ja kykenet muodostamaan niistä selkeitä kokonaisuuksia. Haluat kasvaa tehtävien kautta ja edetä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pia Kakko, puh. 050 3282 988 maanantaina 13.6. klo 15-16 ja tiistaina 14.6. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.6.2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla "Business Controller".