Raisioagro hakee Pohjois-Karjalaan

ASIAKKUUSVASTAAVAA

Tehtävässäsi vastaat rehujen, tuotantopanosten ja –tarvikkeiden myynnistä nautatiloille sekä neuvot asiakkaita ruokintaan liittyvissä asioissa. Hoidat Pohjois-Karjalan asiakkuuksia puhelimitse ja tarvittaessa teet asiakaskäyntejä.   

Odotamme sinulta maatalouden tuntemusta, myyntihenkisyyttä ja töiden hyvää organisointikykyä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta sekä kokemusta vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Huttunen, puh. 0500 995 752. 
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.5.2015 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Pohjois-Karjala".

Lisätietoja yrityksestä: www.raisioagro.com

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.