Etsimme Raisioagroon

ASIAKKUUSVASTAAVAA

Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueille

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme. Työ edellyttää myös liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

Odotamme sinulta avointa ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana Etelä-Suomen myyntitiimiä. Työskentelet kotikonttorilta käsin omalla myyntialueellasi Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa (Kuopion ja Joensuun seuduilla).

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Petri Huttunen, puh. 0500 995 752. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.1.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)raisio.com otsikolla ”Asiakkuusvastaava”.

Lisätietoja yrityksestä: www.raisioagro.com